Om

Vem är Nathalie?

Jag är en riktig hästtjej som tjatade till mig en plats på ridskolan vid 6-års ålder. Ska man vara riktigt ärlig så var det nog få som trodde att den där blonda tjejen som åkte av varannat ridpass, skulle bli något. Otroligt driv och en löjligt stark envishet. Som när min första ponny skenade runt i ridhuset innan han tvärnitade in i ett hörn och jag flög huvudet först in i väggen så sammeten på hjälmen sprack. Hjälmen silvertejpades ihop och jag fortsatte rida.

Drömmarna om mästerskap fanns men det var min träningsvilja som tog mig dit. Efter många år i landslaget med meriter upp till Europamästerskap i fälttävlan, flyttade jag utomlands för att fokusera helhjärtat på sporten. Enormt lärorik att jobba med hästar på den allra högsta nivån som matchades mot OS, VM och EM, men det gav mig också insikten av att jag ville göra mer än att ”bara” hålla på med detta.

Valet föll på en civil karriär parallellt med hästarna och det spåret ledde mig till techbranschen där jag sysslat med allt från molntjänster och SaaS, till marknadsföring & försäljning samtidigt som kvällarna spenderats i stallet med minst en häst att rida.

Passionen ligger i hästarna, att se dem som individer och hitta vad det är som får dem att klicka. Gillar verkligen den dagliga träningen, att bygga upp hästarna långsiktigt och se hur de utvecklas mot toppsporten.